Jørgen Ingeberg er prosjektleder for smartPACK

Jørgen Ingeberg (62) er innleid på deltid som prosjektleder for smartPACK-prosjektet, og låner kontorer hos administrasjonen i Emballasjeforeningen.

Jørgen Ingeberg har jobbet med emballasje og bedriftsutvikling stort sett hele sitt yrkesaktive liv, både som bedriftsleder og konsulent. Framfor alt har det bestått av produksjon og trykking av emballasje, men også konvertering, pakkeprosesser og logistikk.

Han har de siste syv årene jobbet med prosessutstyr for næringsmiddelindustri, meieri og bryggeri for SPX Flow Technology og valgte å bli selvstendig da SPX trakk sin norske virksomhet tilbake til Danmark i 2016.

Jørgen er utdannet diplomøkonom fra University of Denver og Norges Markedshøyskole. Han har i sin tid gått Emballasjeskolen og satt som styreleder i Den norske emballasjeforening i perioden 1988-1992.

Kontakt Jørgen Ingeberg, +47 951 29 070 jorgen@emballasjeforeningen.no

Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/smartpackinnovation.no/
Ny nettside: www.smartpackinnovation.no